Mijn Werkwijze

Hieronder ziet u de werkwijze waarmee wij aan de slag zullen gaan om de website te gaan maken

1. Intake

Je wilt een nieuwe website en hebt daar bepaalde ideeën over. Samen bekijken we tijdens een intakegesprek wat de doelen, wensen en mogelijkheden voor het project zijn. Binnen enkele dagen sturen we je een offerte toe.

2. Planning

We bepalen samen wat er gebouwd gaat worden en uit welke onderdelen de website zal bestaan. Samen met een planning die laat zien wat we van elkaar kunnen verwachten.

3. Ontwerp

In de ontwerpfase starten we met de ontwikkeling van verschillende ontwerpen voor de website, waarbij rekening wordt gehouden met de verschillende templates die de website bevat én apparaten waarop deze wordt bezocht. Hierin is genoeg ruimte voor aanpassingen, totdat jij tevreden bent.

4. Technische realisatie

Het is nu tijd om de ontwerpen te vertalen naar een functionele website. Ons CMS (beheersysteem) zal worden geïntegreerd zodat je met onze begeleiding de website achter de schermen kunt gaan invullen met pagina’s, teksten en foto’s.

5. Online!

Wanneer de laatste wijzigingen zijn doorgevoerd en de website compleet is, is het tijd om online te gaan! De website is nu toegankelijk voor de rest van de wereld. Wij zorgen ervoor dat Google je zo snel mogelijk kan vinden.

6. Onderhoud

De website staat misschien al een tijd online, maar je was toch nog even die functionaliteit vergeten die je nu toch graag wilt gebruiken. Bij ons geen probleem, want nadat een website is opgeleverd helpen we je graag bij het onderhoud. Een website is immers nooit helemaal af!